Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–17
su 11–16

Helsinki
ma 11–18, ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Sasu itse, Sasu's Playhouse

"Pyrin aina löytämään tuotteita mitä kellään muulla ei ole"

–  Sasu Heikkilä

Kaikki sai alkunsa vuonna 2000 Singaporessa

Sasu´s Playhouse sai alkunsa ennen vuosisadan vaihdetta kun asuin perheeni kanssa Singaporessa. Siellä rakastuin puuhun materiaalina ja löysin myös ensimmäisen yhteistyökumppanin.

Kun meiltä lähti muuttokuorma Suomeen oli firma perustettu ja myös ensimmäinen Playhousen -kontti lähti matkaan Indonesiasta. Se oli alusta loppuun asti omaa suunnittelua ja nimensä mukaisesti Playhouse – Leikkimökki. Ensimmäinen kontti sisälsi vain lasten huonekaluja.

Sopiva liiketila löytyi Porvoosta kun Helsingistä ei sopivaa juuri siihen aikaan löytynyt. Porvoossa on ollut hyvä olla siitä lähtien eli syyskuusta 2000 tähän päivään asti. Toinen myymälä on ollut kahteen otteeseen Helsingissä ja pop-up Hangossa kolmena kesänä.

Liikkeen valikoima on laajentunut ja muuttunut mutta se punainen lanka, että haluan myydä jotain mitä muilla ei ole, ei ole muuttunut.

Sasu's Playhouse indonesialaiset huonekalut
Sasu's Playhouse Indonesia huonekalut
Sasu's Playhouse Indonesia tuonti

Oma mallisto kierrätystiikistä

Haluan erottua ja nykyinen kierrätystiikkimallistomme on mahdollistanut sen myös käytännössä. Mahdollisuus teettää huonekaluja omien ja asiakkaiden mieltymysten mukaan on ollut ehdoton vahvuutemme. Ainutlaatuiset ja uniikit vintage tuotteet tuovat oman lisänsä tähän persoonallisuuteen.

Kierrätystiikki on peräisin puretuista rakennuksista ja huonekaluista. Sen käyttö ei siis aiheuta puiden hakkaamista missään päin maailmaa. Voit lukea lisää kierrätystiikistä artikkelistamme Kierrätystiikki materiaalina.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan jää nähtäväksi, uusia Sasu´s Playhouse liikkeitä, pop-upp´ja, ihania ravintola- ja hotelliprojekteja… aika näyttää

Laittakaa palautetta, ja ehdottakaa kaikkea hullua, sillä minut on helppo puhua mukaan, jos vain saa tehdä tätä mistä pidän, eli luoda tiloja joissa viihdytään.

Nähdään!

SASU

Sasu's Playhouse Indonesia tiikkituoli
Sasu's Playhouse Indonesia ruukut
Sasu's Playhouse huonekalut Indonesiasta