Käy kierroksella myymälässämme virtuaalikaupan välityksellä.

Myymälä avoinna
ma – pe  10 – 18
la  10 – 16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ravintolat, toimistot, kahvilat, hotellit...

Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä lukuisten suunnittelijoiden, ravintoloitsijoiden ja yksityisten ihmisten kanssa. Autamme sinua kun tarvitset toteuttajaa ideoillesi oli kyseessä ravintola, kahvila, toimisto, yksityiskoti, kotitoimisto tai kesämökki.

Laaja verkosto tavarantoimittajia

Kierrätystiikistä pystymme teettämään kaikkea mitä puusta voi tehdä ja jos meidän verkkosivuilta ei löydy suoraan sopivia tuotteita niin noin 30 eurooppalaisen toimittajamme valikoimista etsimme juuri sitä tyyliä kun kulloiseenkin tilaan tarvitaan.

Valikoimamme on todella paljon laajempi kuin se mitä on mymälässä ja verkkokaupassa esillä.

Suunnittelupalvelu

Mikäli tarvitset projektiisi verhoilijaa tai sisustussuunnittelijaa piirtämään suunnitelmat niin meillä on myös nämä kontaktit. Samoin kuin pihasuunnittelija, puutarhuri  ja piharakentajat löytyvät meidän kautta.

Työmme tuloksia

Tuusulan asuntomessutalo

Tuusula

Tuusulan asuntomessujen (2020) Omatalo Kulma oli aivan erityisen kiva projekti, sillä perhe on puoliksi indonesialainen. Roope ja Arum kävivät hyvissä ajoin visiitillä Porvoossa jo ennen kun itse rakentaminen oli edes alkananut. Se antoi hyvät lähtökohdat myös sille että pystyimme teettämään ajoissa sekä taloon että terassille aivan omia juttuja. Koko talo sisustettiin meidän kalusteilla mutta silti siinä säilytettiin myös skandinaavinen yksinkertaisuus. Teimme suunnitelmaa pitkälti yhdessä niin, että minä kuuntelin toiveita ja sen mukaan ehdottelin kuhunkin tilaan sopivia kalusteita, tapetteja ja valaisimia. Talosta tuli eheä kokonaisuus ja sen onnistumista kuvaa hyvin se, että vuoden jälkeen yksikään kaluste tai valaisin ei ollut vaihtanu paikkaa saatika poistunut. Ihana projekti !