Syksyn uutuuksia saapuu nyt kaupalle viikoittain. 

Myymälä on auki
ma – pe:  10 – 18
la:  10 – 16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ravintolat, toimistot, kahvilat, hotellit...

Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä lukuisten suunnittelijoiden, ravintoloitsijoiden ja yksityisten ihmisten kanssa. Autamme sinua kun tarvitset toteuttajaa ideoillesi oli kyseessä ravintola, kahvila, toimisto, yksityiskoti, kotitoimisto tai kesämökki.

Laaja verkosto tavarantoimittajia

Kierrätystiikistä pystymme teettämään kaikkea mitä puusta voi tehdä ja jos meidän verkkosivuilta ei löydy suoraan sopivia tuotteita niin noin 30 eurooppalaisen toimittajamme valikoimista etsimme juuri sitä tyyliä kun kulloiseenkin tilaan tarvitaan.

Valikoimamme on todella paljon laajempi kuin se mitä on mymälässä ja verkkokaupassa esillä.

Suunnittelupalvelu

Mikäli tarvitset projektiisi verhoilijaa tai sisustussuunnittelijaa piirtämään suunnitelmat niin meillä on myös nämä kontaktit. Samoin kuin pihasuunnittelija, puutarhuri  ja piharakentajat löytyvät meidän kautta.

Työmme tuloksia

Ravintola Gustaf

Porvoo

Ravintolan yläkerrassa on kolme erilaista hienoa tilaa joista kaksi on kokouksiin ja juhliin ja yksi ns. luova tila pienille palavereille. Ravintoloitsija tilasi koko sisustuksen mutta tiesi hyvin mitä halusi ja hyväksyi kaikki valinnat itse. Tilat remontoitiin kokonaan ja kaikki kalusteet uusittiin valaistusta myöten.