Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–17
su 11–16

Helsinki
ma 11–18, ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ravintolat, toimistot, kahvilat, hotellit...

Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä lukuisten suunnittelijoiden, ravintoloitsijoiden ja yksityisten ihmisten kanssa. Autamme sinua kun tarvitset toteuttajaa ideoillesi oli kyseessä ravintola, kahvila, toimisto, yksityiskoti, kotitoimisto tai kesämökki.

Laaja verkosto tavarantoimittajia

Kierrätystiikistä pystymme teettämään kaikkea mitä puusta voi tehdä ja jos meidän verkkosivuilta ei löydy suoraan sopivia tuotteita niin noin 30 eurooppalaisen toimittajamme valikoimista etsimme juuri sitä tyyliä kun kulloiseenkin tilaan tarvitaan.

Valikoimamme on todella paljon laajempi kuin se mitä on mymälässä ja verkkokaupassa esillä.

Suunnittelupalvelu

Mikäli tarvitset projektiisi verhoilijaa tai sisustussuunnittelijaa piirtämään suunnitelmat niin meillä on myös nämä kontaktit. Samoin kuin pihasuunnittelija, puutarhuri  ja piharakentajat löytyvät meidän kautta.

Työmme tuloksia

Previous slide
Next slide

Tuusulan asuntomessutalo

Tuusula

Tuusulan asuntomessujen (2020) Omatalo Kulma oli aivan erityisen kiva projekti, sillä perhe on puoliksi indonesialainen. Roope ja Arum kävivät hyvissä ajoin visiitillä Porvoossa jo ennen kun itse rakentaminen oli edes alkananut. Se antoi hyvät lähtökohdat myös sille että pystyimme teettämään ajoissa sekä taloon että terassille aivan omia juttuja. Koko talo sisustettiin meidän kalusteilla mutta silti siinä säilytettiin myös skandinaavinen yksinkertaisuus. Teimme suunnitelmaa pitkälti yhdessä niin, että minä kuuntelin toiveita ja sen mukaan ehdottelin kuhunkin tilaan sopivia kalusteita, tapetteja ja valaisimia. Talosta tuli eheä kokonaisuus ja sen onnistumista kuvaa hyvin se, että vuoden jälkeen yksikään kaluste tai valaisin ei ollut vaihtanu paikkaa saatika poistunut. Ihana projekti !

Previous slide
Next slide

Ravintola Gustaf

Porvoo

Ravintolan yläkerrassa on kolme erilaista hienoa tilaa joista kaksi on kokouksiin ja juhliin ja yksi ns. luova tila pienille palavereille. Ravintoloitsija tilasi koko sisustuksen mutta tiesi hyvin mitä halusi ja hyväksyi kaikki valinnat itse. Tilat remontoitiin kokonaan ja kaikki kalusteet uusittiin valaistusta myöten.

Previous slide
Next slide

Ravintola Periscope

Tampere

Sisustussuunnittelija otti meihin yhteyttä sisustustoimisto Muotoasta ja tilasi kalanruotopöydät ravintolaan mittojen mukaan. Kiva erilaisuus sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun tätä pöytäkuviota meni ravintolapöydiksi. Upeat ovat.

Previous slide
Next slide

Manalan baari

Helsinki

Manala tehtiin yhdessä Sisustussuunittelija Margit Pohjoiskosken Sisustus Lumon kanssa. Koko tila uusittiin ja sinne teetettiin paljon kalusteita mittatilaustyönä. Baaritiskin etuseinään laitettiin tiikkilaatat ja myös valaisimet uusittiin.

Previous slide
Next slide

Ravintola Vekseli

Seinäjoki

Seinäjoen Vekselissä sisustussuunnittelija oli tehnyt hienot suunnitelmat ja me toimitimme halutut kalusteet kohteeseen.

Previous slide
Next slide

Ravintola El Patio

Porvoo

Ravintoloitsija haluasi vanhaan kiinteistöön sopivat kalusteet ja pöydät teetettiin mittojen mukaan ja tuolit löytyivät meidän ns. perusvalikoimasta. Pienen tilan käyttö maksimoitiin näillä mittatilauspöydillä.