Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Pöytälevy Fishbone 140x80x5

680,00 

Upea kalanruoto kuvioinen pöytä pienempään tilaan.

Tilapäisesti loppu varastosta

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas varastossa?

Tuotteen kuvaus

Väri: ruskea
Materiaali: kierrätystiikki
Koko: 140x80x5cm

Pöytälevy johon voit yhdistää omat mahdolliset jalat tai osan meidän valikoiman jaloista. Ainoa mitä pitää ottaa huomioon on jalan kiinnityskohdan leveys ettei ylitä tuota 90senttiä mutta suurin osa meidän jaloista ei tuota tee.

Upea kierrätetty tiikki kestää niin sisällä kuin ulkona ja voit tehdä tästä pöytälevystä kesäkeittiöön tason tai terassipöydän. Väriä voit tuunata pigmenttiä sisältävällä vahalla. Kun pinta on käsitelty öljyllä tai vahalla niin pintaa ei enään tartu mitkää ruoka- tai juomatahrat.

Kestävän kehityksen kierrätetty tiikki on myös käytössä kestävää ja jokainen tuotu merikontti on saanut Flegt tuontiluvan. Voit lukea tästä lisenssistä lisää verkkosivuiltamme.
Jos haluat teettää jotain omien mittojen ja mallin mukaan niin lähetä meille viestiä / kuvaa niin saamme sinulle hinnan noin vuorokauden sisällä. info@sasusplahouse.com

Puu on elävä materiaali ja vaikka se kuivataan uunissa niin pientä elämistä varsinkin talviaikaan voi esiintyä.
Kalanruotokuviossa pienet palojen väliset raot ovat osa tämän pöytämallin luonnetta, ne eivät yleensä kuitenkaan ole 1-2 mm suurempia ja kesällä kun ilman kosteus on korkeampi voi voivat mennä takaisin umpeen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman