Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ruokapöytä Otaru 200×100 Otaru-metallijaloilla

1.300,00 

Bestseller kierrätystiikkinen ruokapöytä, jonka saat myös eri jalkavaihtoehdoilla.

Tilapäisesti loppu varastosta

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas varastossa?

Tuotenumero: otaru200 Tuoteryhmä: , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: ruskeankirjava ja musta
Materiaali:tiikki = kierrätystiikki ja metalli
Koko: pöytälevy 200x100x4cm, kokonaiskorkeus 77cm

Kuvan Otaru-metallijalat tällä hetkellä loppuunmyyty, uusi kuorma tulee helmikuussa. Kysy lisää info@sasusplayhouse.com.

Soveltuu myös ravintolakäyttöön. Pöytää voidaan teettää omien mittojen mukaan. Pöytälevyn reunat eivät ole tasaiset vaan aaltoilevat.

Tämä kaunis kierrätystiikkipöytä kestää äidiltä tyttärelle. Aivan upea ekologinen tiikki on kulutusta kestävä ja sen sävyä voi tuunata esim pigmenttiä sisältävillä vahoilla. Voimme teettää tästä pöytälevymallista minkäkokoisen pöydän ja millä tahansa jaloilla juuri sinulle sopivan pöydän.
Voit ostaa myös pelkän pöytälevyn tai yhdistää tämän levyn muihin jalkoihin.

Kierrätystiikki on erittäin kova puu ja myös öljyinen eli se jo itsessään ei ime helposti mitään mutta suosittelemme ruokapöytien käyttöönotossa vahaamista. Se tekee pintaa lisäsuojan ja sen jälkeen puu ei ime itseensä niitä tahroja mitä juuri ruokaillessa voi syntyä. Väritön vaha (esim osmocolor kirkas vaha) on hyvä suoja ja sitä ei tarvitse laittaa kuin aivan vähän eli esim hyvälaatuisella siveltimellä ja toisessa kädessä voi olla puuvillarätti millä vielä pyyhkäisee ylimääräiset vahat pois jos lipsahtaa. Tässä kannattaa pitää mielessä että mitä enemmän käytät vahaa sitä enemmän puun väri tummuun eli aivan pieni ohut kerros riittää jos et halua tummentaa väriä.

Kierrätystiikki on peräisin vanhoista taloista ja puu on valikoitunut rakennusmateriaaliksi sen kestävyyden ansiosta. Eli tiikki kestää vesisateet, erittäin korkean kosteuden ja myös tuholaiset. Kun elintaso Indonesiassa kasvaa niin tiikkitalot korvataan tiilitaloilla ja onneksi kallisarvoinen puumateriaali kerätään talteen. Se puhdistetaan ja myydään sitten huonekalujen valmistajille.

Indonesia on yksi maailman ensimmäisistä maista joka ratifioi kansainvälisen metsiensuojelusertifikaatti Flegtin. Eli puun viejä hakee jokaiselle kauppaerälle flegt luvan ennen kun se saa poistua maasta. Tämä on erittäin hieno asia ja takaa että puu on ekologista ja sitä mitä sanotaan.

Käymme myös itse paikan päällä vuosittain ja takaamme tällä laadun ja jatkuvan kehityksen. Olemme ylpeitä tiikkituotteistamme.
Huomioithan ostaessasi kierrätyspuista tuotetta, että jokainen kappale on oma yksilönsä ja pienet epätasaisuudet ja puu eläminen kuuluu vanhan puun ominaisuuden.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman