Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Saksan showroomilla kurkistus syksyyn ja jouluun

Käymme silloin tällöin muutaman toimittajamme showroomissa eli näyttelytilassa ja usein suunta on Hampurin lähelle. Kävimme Tuulin kanssa ihan yhden päivän retkellä niin, että lensimme aamulla Hampuriin ja illalla jo palasimme kotiin.

Tämä toimittaja on sellainen, jolla on 10.000 tuotenumeroa niin voitte vain kuvitella mitä on käydä läpi verkkosivua, jolla on tuo määrä eri tuotteita. Siinä menee á hermot ja ´b mittasuhteet ja materiaalit jää usein hahmottamatta. Tämä lisää  virheostojen mahdollisuutta

Tämä Hampurin lähellä sijaitseva näyttelytila on sellainen missä olen käynyt jo useamman kerran ja tykkään heidän tavasta toimia. Vastaanottoaulassa on tila, jossa tavataan, juodaan kuppi kahvia ja syödään lounas kun sen aika on.

Tuulille tämä oli ensimmäinen kerta tässä paikassa ja alkuun hän lämpeni hitaasti. Paikka on iso ja ensimmäinen halli on jaettu useampaan huoneeseen vähän teemojen ja värien mukaisesti. Toinen erillinen halli on pelkkää joulua ja siihen satsataan aina aivan tuhannella. Kesän aikana siihen vaihtuu jo kesä 2023 mallisto. Nyt esillä oli siis vähän kesää, paljon syksyä ja megapaljon joulutuotteita.

Voi huh, itsekin aina ällistyy siitä satsauksen määrää, mitä näihin tehdään. Tällä kertaa kun tämä tukku ei osallistu esim Pariisin messuille (vielä koronan jälkiä) niin se on ymmärrettävää mutta satsaus on kyllä aina joka vuosi  samanmoinen.

Saimme päivän aikana lisättyä meidän kesä2022 mallistoon ihania tuotteita mökeille, kotiin ja lahjaksi. Vaikka lahjatavarat ovat vain pieni osa meidän myyntiä niin sitä ei pidä unohtaa. On aina tärkeää ja ihanaa kun löytää läheiselle tai vaikka kyläkohteeseen jotain kivaa ja persoonallista. Syksyyn saimme lyhtyjä, kynttilöitä ja luonnonläheisiä syksyisiä juttuja tuomaan sitä kodikkuutta, jota syksyllä niin kaipaamme.

Jouluhan on sitten aivan eri maailma ja Tuuli melkein pyörtyi astuessaan sisään tuohon joulumaahan. Tonttuja, joulupukkeja, poroja, joulupalloja ….voi apua mikä määrä ja runsaus seillä oli. Toinen toistaan söpömpiä juttuja. Viime jouluna meiltä kysyttiin My first Christmas joulupalloja ja onneksi Tuuli muisti nämä kyselyt.  Tilasimme niitä  jo nyt että varmasti on sitten ensi jouluna meillä putiikissa.

Joku täällä meidän henkilökunnasta odottaa jo joulua 🙂