Myymälämme on vapunpäivänä suljettu. Hauskaa vappua kaikille!

Myymälä on auki
ma – pe:  10 – 18
la:  10 – 16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Esimerkkejä kalustamistamme ravintoloista

Previous
Next

Ravintola Gustaf

Porvoo

Ravintolan yläkerrassa on kolme erilaista hienoa tilaa joista kaksi on kokouksiin ja juhliin ja yksi ns. luova tila pienille palavereille. Ravintoloitsija tilasi koko sisustuksen mutta tiesi hyvin mitä halusi ja hyväksyi kaikki valinnat itse. Tilat remontoitiin kokonaan ja kaikki kalusteet uusittiin valaistusta myöten.

Previous
Next

Manalan Baari

Helsinki

Manala tehtiin yhdessä Sisustussuunittelija Margit Pohjoiskosken Sisustus Lumon kanssa. Koko tila uusittiin ja sinne teetettiin paljon kalusteita mittatilaustyönä. Baaritiskin etuseinään laitettiin tiikkilaatat ja myös valaisimet uusittiin.

Previous
Next

Ravintola El Patio

Porvoo

Ravintoloitsija haluasi vanhaan kiinteistöön sopivat kalusteet ja pöydät teetettiin mittojen mukaan ja tuolit löytyivät meidän ns. perusvalikoimasta. Pienen tilan käyttö maksimoitiin näillä mittatilauspöydillä.
Previous
Next

Ravintola Periscope

Tampere

Sisustussuunnittelija otti meihin yhteyttä sisustustoimisto Muotoasta ja tilasi kalanruotopöydät ravintolaan mittojen mukaan. Kiva erilaisuus sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun tätä pöytäkuviota meni ravintolapöydiksi. Upeat ovat.

Previous
Next

Ravintola Vekseli

Seinäjoki

Seinäjoen Vekselissä sisustussuunnittelija oli tehnyt hienot suunnitelmat ja me toimitimme halutut kalusteet kohteeseen.