Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Esimerkkejä kalustamistamme tiloista

Tuusulan asuntomessutalo

Tuusula

Tuusulan asuntomessujen (2020) Omatalo Kulma oli aivan erityisen kiva projekti, sillä perhe on puoliksi indonesialainen. Roope ja Arum kävivät hyvissä ajoin visiitillä Porvoossa jo ennen kun itse rakentaminen oli edes alkananut. Se antoi hyvät lähtökohdat myös sille että pystyimme teettämään ajoissa sekä taloon että terassille aivan omia juttuja. Koko talo sisustettiin meidän kalusteilla mutta silti siinä säilytettiin myös skandinaavinen yksinkertaisuus. Teimme suunnitelmaa pitkälti yhdessä niin, että minä kuuntelin toiveita ja sen mukaan ehdottelin kuhunkin tilaan sopivia kalusteita, tapetteja ja valaisimia. Talosta tuli eheä kokonaisuus ja sen onnistumista kuvaa hyvin se, että vuoden jälkeen yksikään kaluste tai valaisin ei ollut vaihtanu paikkaa saatika poistunut. Ihana projekti !

Ravintola Gustaf

Porvoo

Ravintolan yläkerrassa on kolme erilaista hienoa tilaa joista kaksi on kokouksiin ja juhliin ja yksi ns. luova tila pienille palavereille. Ravintoloitsija tilasi koko sisustuksen mutta tiesi hyvin mitä halusi ja hyväksyi kaikki valinnat itse. Tilat remontoitiin kokonaan ja kaikki kalusteet uusittiin valaistusta myöten.

Ravintola Periscope

Tampere

Sisustussuunnittelija otti meihin yhteyttä sisustustoimisto Muotoasta ja tilasi kalanruotopöydät ravintolaan mittojen mukaan. Kiva erilaisuus sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun tätä pöytäkuviota meni ravintolapöydiksi. Upeat ovat.

Manalan baari

Helsinki

Manala tehtiin yhdessä Sisustussuunittelija Margit Pohjoiskosken Sisustus Lumon kanssa. Koko tila uusittiin ja sinne teetettiin paljon kalusteita mittatilaustyönä. Baaritiskin etuseinään laitettiin tiikkilaatat ja myös valaisimet uusittiin.

Ravintola Vekseli

Seinäjoki

Seinäjoen Vekselissä sisustussuunnittelija oli tehnyt hienot suunnitelmat ja me toimitimme halutut kalusteet kohteeseen.

Ravintola El Patio

Porvoo

Ravintoloitsija haluasi vanhaan kiinteistöön sopivat kalusteet ja pöydät teetettiin mittojen mukaan ja tuolit löytyivät meidän ns. perusvalikoimasta. Pienen tilan käyttö maksimoitiin näillä mittatilauspöydillä.