Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Pariisi Maison & Object

Tammikuun Pariisi – se oli yhtä kylmä ja harmaa kun tammikuinen Helsinki. Ei siis ollut vielä kevättä ilmassa.

Tällä kertaa olin matkassa yksin ja supistin messut kahteen päivään. Täytyy kyllä myöntää, että kun lento on aamulla klo 06.25 niin päivä menee energiatasoltaan vähän haasteelliseksi. Jostain syystä nukun aina huonosti ennen näin aikaisia heräämisiä.

Joten eka päivä räpisteltiin läpi suomalaisella sisulla. Tavoitteena oli käydä kaikkien meidän n. 30 toimittajan osastolla messujen aikana. Onneksi noin 80 % heistä oli taas samassa hallissa 5 niin sainkin käytyä jo sunnuntaina heistä oikeastaan suurimman osan.

Huomioita; Hyvin paljon on edelleen maanläheisiä värejä, vaaleaa, beigeä, ruskeaa ja mustaa. Harmaa ehkä hieman väistynyt ja tilalle on tullut ruskea. Sitä näkyi nyt huonekaluissa ja kyllä, tarkoitan siis ihan suklaan ruskeaa. Kirkkaina väreinä messuilla näkyi perus vihreä ja reipas sininen.

Tällä reissulla sain vahvistettua omassa mielessä olleet kaksi uutta tavarantoimittajaa. Näitä olimme katsoneet ja pari kertaa aikaisemminkin ja nyt heiltä siis tulee tavaraa kevään aikana.

Toinen merkki on espanjalainen joilta tulee käyttöesineitä; öljy-JS etikkapulloja, astioita, naulakoita yms. Toinen uusi merkki on yllätys yllätys hollantilainen, en tiedä kuinka monta hollantilaista meillä on mutta aina mahtuu mukaan yksi hyvä. Heiltä on tulossa esim. kirjan näköisiä laatikoita, jotka näyttävät todella hienoilta. Näitä toivoi meidän liikkeessä huhkiva Amalia, jolla on kuulema jo muutama käytössä mutta muutama lisää ei olisi pahitteeksi. Yksi toimii kaukosäätimien säilytyksessä ja tämän idean taidan omia myös itselle.

Pariisin messuilta haen myös isosti inspiraatiota. Syksy oli meille kaikille täynnä haasteita ja maailmankuvaa väritti huonot uutiset – tuntui että uutislähetyksissä ei muuta ollutkaan.

Messut ovat minulle kuin B-vitamiini – tai adrenaliiniruiske. Messuilla 2–3 päivää ja saan täältä aivan valtavasti virtaa ja päässä pörrää kuin mehiläispesässä. Miten laittaa liikettä enemmän edukseen, miten somistaa ikkunoita – idea voi olla vaikka infotaulu (niinkuin nyt yksi ideoista) esite, työasu, kaluste… täällä silmät ja aivot saavat visuaalisen ähkyn mutta siitä saakin ammentaa monta kuukautta.

’A bientot – somessa nähdään – toivottavasti myös liikkeessä

Sasu ❤️