Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–17
su 11–16

Helsinki
ma 11–18, ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Maison & Object messut Pariisissa

Terveisiä vielä niin kesäisestä Pariisista. Olipa aivan ihanaa todeta, että koronan jälkeen Maison & Object messut olivat palanneet lähes ennalleen.
Meidän yli 30 tavarantoimittajasta melkein kaikki olivat messuilla ja saimme katsastaa uutuudet ihan livenä. Löysimme myös pari ihan uutta toimittajaa meille ja yhdeltä teimme jo tilauksenkin.
Luvassa upeita uusia tuotteita syksyn aikana.

Messuilla oli silmiinpistävää edelleen luonnonmateriaalit ja maanläheiset värit. Paljon puuta, siis erittäin paljon ja ruskean eri sävyjä. Vihreä väri on myös nyt todellinen trendiväri, sitä oli eri sävyisenä osastojen seinissä, tekstiileissä ja jopa huonekaluissa. Erilaiset villan ja villantyyliset materiaalit olivat myös vahvasti läsnä, siis erilaista pörröä ja pehmoa. Pörröisiä nukkapintaisia nojatuoleja oli todella runsaasti ja niissä luonnonvalkoinen väri oli ihan ykkönen. Mietin kyllä, että onko suomalainen kodinsisustaja niin trendikäs, että ostaa tälläisen materiaalin suhteen ehkä hieman epäkäytännöllisen tuotteen Oma kokemus liikkeen pitäjänä on se että me olemme hyvin rationaalisia kuluttajia ja mietimme tarkkaan miten joku tuote toimii arkielämässä. Kauniita nuo nojatuolit olivat kyllä.
Jos luonnonmateriaalit olivat trendi niin myös luonto aiheena.

Erilaisia eläin- ja kasviaiheita oli runsaasti. Eläimissä erityisesti papukaija oli jostain syystä ”the animal” niin valaisimissa, tekstiileissä kuin kyntteliköissä. Kasvit erityisesti tekstiileissä ja seinäkuvissa ja hyvin runsaana ihan kasveina (sekä aidonnäköisinä tekokasveina että aitoina) Nämä kaikki elementit toivat ihanaa lämpöä ja kodikkuutta osastoille.

Näistä messuista voisi kertoa loputtomiin. Joka kerta siellä käydessä kokee tietynlaisen visuaalisen ähkyn, niin paljon näköhermoja kutkutetaan. Toinen toistaan runsaampia ja upeampia osastoja, joiden rakentamisessa ei ole vaivaa säästelty. Oli tietysti ihana huomata että kierrätys on edelleen vahvana asiana mukana. Eli meidänkin kierrätystiikkiset kalusteet ovat ekologisuudessaan trendikkäitä.
Näitä fiiliksiä voi nyt mutustella koko syksyn ja miettiä että mitä näistä voisi toteuttaa sekä liikkeessä että myös oman kodin piirissä. Ideoita nyt ainakin piisaa ja niitä osaa jo toteutetaankin…….pysy siis kanavilla.