Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma 11–17, ti-pe  10–18
la  10–16

Helsinki
ma 11–18, ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Kevään sisustusaamiainen putiikilla

Vietimme aivan ihanan aamun toukokuussa, kun kutsuimme meille kylään joukon sisustussuunnittelijoita ja -arkkitehtejä.

Katoimme pöydän terveellisen koreaksi ja kaikki saivat aloittaa aamun rauhassa.

Ohjelmassa oli ensin minun juttelua Sasu´s Playhousen ideologiasta, mitä oikeastaan teemme ja mistä me kalusteet ja sisustustuotteemme  tuomme. Lisäksi kerroin kierrätystiikin ominaisuuksista, teettämismahdollisuudesta ja uudesta aluevaltauksesta eli Marokosta. Näistä kaikista aiheista olisi voinut puhua vaikka tuntikausia mutta pidimme tilaisuuden tiiviinä parituntisena. 

Tilaisuuden kunniavieraana oli upea ja aina pirteä Ella Kanninen, jolta ilmestyi juuri jo toinen remonttikirja naisille. Ella puhui kirjan tekemisestä ja minun lempiaiheesta eli Italiasta ja kodeista siellä.

Ellakin on aika puhelias tyyppi ja tarinaa olisi myös riittänyt vaikka kuinka. Saimme kuitenkin myös kysellä häneltä kaikenlaista ja useimmat kysymykset koskivat tietysti Italiaa. Sinnehän minunkin mieli halajaa……

Ella on niitä ihania ihmisiä, jotka pyyteettömästi ajattelee toisen parasta. Meillä suomalaisilla on niin helposti jotenkin takaraivossa tai alitajunnassa että miksipä sitä nyt toista kehuakaan jos en siitä itse mitään saa. Minun mielestä pitäisi ajatella aivan toisinpäin eli onko se minulta pois jos kehun toista ?

Kävin myös Ellan kirjanjulkkaritilaisuudessa ja hän nosti sielläkin minut ja Sasu´s Playhousen esiin ja kehui liikettä. Juuri näinhän me tuemme toisiamme ja tällaiset pienet teot ovat äärimmäisen tärkeitä ja myös kannustavia. Kiitos Ella.

Muistakaan tukea, pitää välillä jopa pystyssä ja rohkaista kaikkia ympärillänne olevia ihmisiä. Yleensä se hyvä palaa myös takaisin.