Liike on nyt avoinna joka päivä.

Myymälä on auki
ma – pe:  10 – 18
la:  10 – 16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ruokapöytä kalanruotokuviolla 120x80cm

490,00 

Kaunis kierrätystiikkinen kalanruotokuvioinen ruokapöytä 120×80 kokoisena. Voit käyttää tätä myös ulkona

Varastossa

Tuotenumero: fishbone120 Tuoteryhmä: , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: kierrätetyn tiikkipuun luonnollinen väritys
Materiaali: Kierrätystiikki
Koko: 120x80x76
Kaunispintainen kierrätystiikkinen ruokapöytä, jossa kalanruotokuvio. Sopii myös ulos, kosteisiin tiloihin kuten parvekkeelle ja myös julkisiin tiloihin. Ekologinen ja kestävä pöytä.

Kierrätystiikki on erittäin kova puu ja myös öljyinen eli se ei luonnostaan ime helposti mitään, mutta suosittelemme varsinkin ruokapöytien käyttöönotossa vahaamista. Se tekee pintaa lisäsuojan ja sen jälkeen puu ei ime itseensä niitä tahroja mitä juuri ruokaillessa voi syntyä. Väritön vaha (esim osmocolor kirkas vaha) on hyvä suoja ja sitä ei tarvitse laittaa kuin aivan vähän eli esim hyvälaatuisella siveltimellä ja toisessa kädessä voi olla puuvillarätti millä vielä pyyhkäisee ylimääräiset vahat pois jos vahaa lipsahtaa pinnalle liikaa. Tässä kannattaa pitää mielessä että mitä enemmän käytät vahaa sitä enemmän puun väri tummuun eli aivan pieni ohut kerros riittää jos et halua tummentaa väriä.
Jos sinulla ei ole tapana syödä sohvapöytän ääressä niin pöytää ei tarvitse vahata eikä käsitellä millään.

Kierrätystiikki on peräisin vanhoista taloista ja puu on valikoitunut rakennusmateriaaliksi sen kestävyyden ansiosta. Eli tiikki kestää vesisateet, erittäin korkean kosteuden ja myös tuholaiset. Kun elintaso Indonesiassa kasvaa niin tiikkitalot korvataan tiilitaloilla ja onneksi kallisarvoinen puumateriaali kerätään talteen. Se puhdistetaan ja myydään sitten huonekalujen valmistajille.

Indonesia on yksi maailman ensimmäisistä maista joka ratifioi kansainvälisen metsiensuojelusertifikaatti Flegtin. Eli puun viejä hakee jokaiselle kauppaerälle flegt luvan ennen kun se saa poistua maasta. Tämä on erittäin hieno asia ja takaa että puu on ekologista ja sitä mitä sanotaan.

Käymme myös itse paikan päällä vuosittain ja takaamme tällä laadun ja jatkuvan kehityksen. Olemme ylpeitä tiikkituotteistamme.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman