Tervetuloa tunnelmalliseen jouluputiikkiin, olemme avoinna joka päivä jouluun saakka!

Myymälä avoinna
ma – pe  10 – 18
la  10 – 17
su 11-16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ruokapöytä kalanruoto 180x90

1.200,00 

Kestosuosikki kalanruoto perinteisillä puujaloilla tekee tästä sopivan myös ulos.

Varastossa

Tuotenumero: fishbone180 Tuoteryhmä: , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: vaaleahko ruskea
Materiaali: kierrätystiikki
Koko: 180x90x76 (kuvassa pieni koko)

Kaunis kalanruotokuvioinen pöytä kestää isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle.
Ekologinen valinta ja väriä voit tuunata mielesi mukaan pigmenttiä sisältävillä vahoilla.
Pöydän voi laittaa myös ulkotiloihin.

Kuvan pöytä pienempi ! Nykyisessä versiossa ei myöskään näy mustia metallipidikkeitä

Kaunis ja ekologinen kierrätystiikkinen kalanruotokuviollinen pöytä kestää seuraavallekin sukupolvelle. Väriä voi tuunata väripigmenttiä sisältävällä vahalla ja tämä pöytä kestää myös ulkona.

Kierrätystiikki on erittäin kova puu ja myös öljyinen eli se jo itsessään ei ime helposti mitään mutta suosittelemme ruokapöytien käyttöönotossa vahaamista. Se tekee pintaa lisäsuojan ja sen jälkeen puu ei ime itseensä niitä tahroja mitä juuri ruokaillessa voi syntyä. Väritön vaha (esim osmocolor kirkas vaha) on hyvä suoja ja sitä ei tarvitse laittaa kuin aivan vähän eli esim hyvälaatuisella siveltimellä ja toisessa kädessä voi olla puuvillarätti millä vielä pyyhkäisee ylimääräiset vahat pois jos lipsahtaa. Tässä kannattaa pitää mielessä että mitä enemmän käytät vahaa sitä enemmän puun väri tummuun eli aivan pieni ohut kerros riittää jos et halua tummentaa väriä.

Kierrätystiikki on peräisin vanhoista taloista ja puu on valikoitunut rakennusmateriaaliksi sen kestävyyden ansiosta. Eli tiikki kestää vesisateet, erittäin korkean kosteuden ja myös tuholaiset. Kun elintaso Indonesiassa kasvaa niin tiikkitalot korvataan tiilitaloilla ja onneksi kallisarvoinen puumateriaali kerätään talteen. Se puhdistetaan ja myydään sitten huonekalujen valmistajille.

Indonesia on yksi maailman ensimmäisistä maista joka ratifioi kansainvälisen metsiensuojelusertifikaatti Flegtin. Eli puun viejä hakee jokaiselle kauppaerälle flegt luvan ennen kun se saa poistua maasta. Tämä on erittäin hieno asia ja takaa että puu on ekologista ja sitä mitä sanotaan.

Käymme myös itse paikan päällä vuosittain ja takaamme tällä laadun ja jatkuvan kehityksen. Olemme ylpeitä tiikkituotteistamme.
Kalanruotokuviossa palojen välille voi tulla pieniä rakoja erityisesti talvella kun huoneilma on kuiva. Ne ovat kuitenkin yleensä vain 1-2 mm ja ulkonä käytettäessä näitä ei juurikaan tule. Elävän materiaalin luonteeseen siis kuuluu pienet epätasaisuudet ja ne vain lisäävät tiikin persoonallisuutta.

Uusi erä tätä kokoa ja puujaloilla on tulossa marraskuussa 2022 eli varaa omasi NYT varmistaaksesi saatavuuden: info@sasusplayhouse.com

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

herman