Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ruokapöytä kalanruoto 200×100 puujaloilla tiikkiä

1.290,00 

Trendikäs massiivitiikkinen ruokapöytä, joka käy niin sisään kuin uloskin. Hittituote

Varastossa

Tuotenumero: fishbone200x100 Tuoteryhmä: , , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: vaaleahko ruskea
Materiaali: tiikki = kierrätystiikki
Koko: 200x100x76

Huom kuvassa pieni koko. Upea ja trendikäs kalanruotopöytä johon ei kyllästy. Tämä pöytä käy niin sisään kuin ulos.
Kestävän kehityksen puu, joka noudattaa Flegt- ympäristösopimusta. Voit tuunata sävys jos haluat muuttaa sitä tummemmaksi tai vaikka harmaammaksi käyttämällä väripigmenttiä sisältävää vahaa.
Tämä materiaali käy myös kylpyhuoneisiin, tiskipöydäksi ja kestää hienosti myös ravintolakäytön ! Voimme teettää tiikistä melkeimpä mitä vain ! Olemme myyneet kalanruotokuviota myös ravintoloihin eli se kertoo paljon käyttömukavuudesta ja käyttännöllisyydestä. PIenet epätasaisuudet ja elämiset kuuluvat kuitenkin kierrätystiikin luonteeseen. Näitä pöytiä ei valmistu liukuhihnalta vaan ne tehdään käsin alusta loppuun ja vanha puu tuo tähän juuri sitä haluttua persoonaa.

Kalanruotokuvion luonteeseen kuuluu, että palojen väliin syntyy välillä rakoja. Kun kyse on luonnonmateriaalista niin sitä ei koskaan saa niin kuivaksi ettei se ilman kosteuden mukaan eläisi. Eli talvella palojen väliin saattaa syntyä pieniä rakoja ja kesällä ne menevät helposti umpeen. Jos pidät tätä pöytämallia ulkona tai terassilla, tuota elämista tapahtuu vähemmän.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman