Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma 11–17, ti-pe  10–18
la  10–16

Helsinki
ma 11–18, ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ruokapöytä Fishbone 200x90 pinnijaloilla

1.250,00 

Kestävän kehityksen kierrätystiikki pinnijaloilla

Varastossa

Tuotenumero: fishbonepin200 Tuoteryhmä: , , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: luonnonvärinen vaaleahko ruskea
Materiaali: kierrätystiikki ja metalli
Koko: 200x90cm, korkeus 76cm

Kaunis ja ekologinen kierrätystiikkinen kalanruotokuviollinen pöytä kestää seuraavallekin sukupolvelle. Ruokapöydän väriä voi tuunata väripigmenttiä sisältävällä vahalla ja tämä pöytä kestää myös ulkona.

Kierrätystiikki on erittäin kova puu ja myös öljyinen eli se jo itsessään ei ime helposti mitään mutta suosittelemme ruokapöytien käyttöönotossa vahaamista. Se tekee pintaa lisäsuojan ja sen jälkeen puu ei ime itseensä niitä tahroja mitä juuri ruokaillessa voi syntyä. Väritön vaha (esim osmocolor kirkas vaha) on hyvä suoja ja sitä ei tarvitse laittaa kuin aivan vähän eli esim hyvälaatuisella siveltimellä ja toisessa kädessä voi olla puuvillarätti millä vielä pyyhkäisee ylimääräiset vahat pois jos lipsahtaa. Tässä kannattaa pitää mielessä että mitä enemmän käytät vahaa sitä enemmän puun väri tummuu eli aivan pieni ohut kerros riittää jos et halua tummentaa väriä.

Kierrätystiikki on peräisin vanhoista taloista ja puu on valikoitunut rakennusmateriaaliksi sen kestävyyden ansiosta. Eli tiikki kestää vesisateet, erittäin korkean kosteuden ja myös tuholaiset. Kun elintaso Indonesiassa kasvaa niin tiikkitalot korvataan tiilitaloilla ja onneksi kallisarvoinen puumateriaali kerätään talteen. Se puhdistetaan ja myydään sitten huonekalujen valmistajille.

Indonesia on yksi maailman ensimmäisistä maista joka ratifioi kansainvälisen metsiensuojelusertifikaatti Flegtin. Eli puun viejä hakee jokaiselle kauppaerälle flegt luvan ennen kun se saa poistua maasta. Tämä on erittäin hieno asia ja takaa että puu on ekologista ja sitä mitä sanotaan.

Käymme myös itse paikan päällä vuosittain ja takaamme tällä laadun ja jatkuvan kehityksen. Olemme ylpeitä tiikkituotteistamme.

Jos saldomme näyttää nollaa niin lähetä meille viesti niin kerromme toimitusajan. ! Tilaa / varaa omasi ajoissa.
info@sasusplayhouse.com
Pienet 1-2mm puun elämiset ja epätasaisuudet kuuluvat kierrätystiikin ominaisuuksiin ja vain lisäävät pöydän persoonallisuutta. Kaikki pöytämme ovat kuitenkin hyvinkin tasaisia jotta soveltuvat hyvin ruokapöytäkäyttöön.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman