Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma 11–17, ti-pe  10–18
la  10–16

Helsinki
ma 11–18, ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Pöytälevy Fishbone 200x90x5

890,00 

Upea kalanruotolevy, jota voit käyttää sekä sisällä että ulkona

Varastossa

Tuotenumero: fishbonetop200x90 Tuoteryhmä: , , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: ruskea kirjava
Materiaali: kierrätystiikki
Koko: 200x90x5cm

Upea pöydän kansi, jota voi käyttää kaikkien meidän jalkojen kanssa tai jos sinulla on jotkun mieleiset omasta takaa niin myös niiden kanssa.
Voit sävyttää tiikkiä haluamaasi suuntaan väripigmenttiä sisältävillä vahoilla tai käsitellä sen vain värittömällä vahalla. Sen jälkeen puun pintaan ei tartu tahrat ja voit käyttää pöytääsi loputtomiin. Jokainen pöytälevy on oma yksilö ja kun puupaloja on paljon niin pienen pieniä rakoja väleihin syntyy varsinkin kun meillä ilman kosteus vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Mitään suurempaa rakoa ei pitäisi syntyä kuitenkaan. Olemme myyneet tätä mallia myös ravintoloihin ! Pöydät ovat käsintehtyjä alusta loppuu ja materiaalin luonteeseen kuuluvat pienet epätasaisuudet ja elämiset.

Kalanruotokuvioisen pöytäpinnan luonteeseen kuuluu puupalojen pieni eläminen ja rakojen muodostuminen niiden väliin, varsinkin talvikuukausina kun huoneilmamme Suomessa on hyvin kuiva. Materiaalimme kuivataan erittäin tehokkaissa uuneissa mutta luonnonmateriaalia ei pysty kokonaan kuolettamaan niin ettei se eläisi lainkaan. Älä siis pelästy jos pöytäpinnassasi on puupalojen välillä jokunen pienen pieni rako. Ne menevät yleensä kesäkuukausina (ja ulkokäytössän niitä ei juuri edes tule) umpeen ja eivät millään tavalla vähennä käyttömukavuutta tai kestävyyttä.
Ne vain tuovat pöydällesi luonnetta. Tämä ruokapöytä on meidän kestosuosikki.

Kun vahaat pöydän ensimmäistä kertaa niin muista vahata myös alapuoli jolloin annat kosteutta koko puulle tasaisesti.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman