Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Pöytälevy Fishbone 120x80x5

480,00 

Upea fishbone ruokapöydän taso pienemmässä koossa!

Varastossa

Tuotteen kuvaus

Väri: ruskea
Materiaali: kierrätystiikki
Koko: 120x80x5cm

Upea kalanruotoinen pöytälevy. Tähän sopii helposti erilaiset jalkamallit. Huimio jalan kiinnitysosan leveys eli ihan kaikki meidän jalkamallit eivät sovellu tähän pöytälevykokoon. Piinnijalat ovat erittäin hyvät.
Tiikin sävyä ja väriä voit tuunata väripigmenttiä sisältävällä vahalla eli voit tehdä pöytälevystä harmaamman, valkokuullotetun, tai vaikka mustan. Pelkkä öly tummentaa pintaa selkeästi. Kierrätystiikki soveltyy hyvin myös koskeisiin tiloihin eli voit käyttää sitä ulkona, tehdän kesäkeittiöön tason ja meltä voit myös tilata mittatilauksena oman kokoisen pöydän tai pöytälevyn mistä mallista vain tai piirtää ihan oman mallin. Laitan näistä meille sähköpostia niin pyydämme valmistajaltamme hinnan ja ilmoitamme sen sitten sinullle, yleensä noin vuorokauden sisällä.

Kalanruotokuvio muodostuu useasta pienemmästä puupalasesta ja vaikka käytetty materiaali kuivataan lähtömaassa hyvin erillisessa uunissa niin aivan ns ”kuolleeksi” ei elävää materiaalia saa. Eli pientä elämistä puupalojen välissä esiintyy ja se kuuluu tämän mallin luonteeseen. Yleensä raot ovat kuitenkin vain 1-2 mm kokoisia ja menevät useimmiten vielä kesäaikaan kiinni kun ilman kosteus Suomessakin nousee. Ulkokäytössä elämistä esiintyy vähemmän.

Kaikki maahantuomamme kontit ovat saaneet Flegt tuontilisenssin, joka takaa että käyttämämme muu on kestävän kehityksen puumateriaalia.
Voit lukea tästä Flegt luvasta lisää verkkosivuiltamme.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman