Erilaista kuin muilla!

Myymälä avoinna
ma – pe  10 – 18
la  10 – 16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Ruokapöytä pelkkä levy, 180x90 lankku

870,00 

Kierrätystiikki pöytälevy, sopii moneen eri tilaan ja kestää myös monia eri olosuhteita.

Varastossa

Tuotteen kuvaus

Väri: vaaleahko ruskea
Materiaali: kierrätystiikki
Koko: 180x90x3

Tämä ekologinen, kierrätetystä tiikistä valmistettu massiivipuupöytälevy soveltuu käytettäväksi minkä tahansa jalkamallin kanssa.
Valimoimastamme löytyy usea musta metellijalta, kiiltävä teräsjalka sekä puiset jalat. Saat juuri sellaisen ruokapöydä kun haluat.
Voit myös tietysti ostaa vain tämän levyn jos sinulla on jo ennestään hienot jalat jotka sopivat tähän. Valmiita kiinnityspaikkoja ei ole eli jalat voi kiinnittää mihin kohtaan tahansa. Jos et löydä valikoimistamme sopivaa pöytää niin voimme sellaisen myös teettää mittojen ja omien ideoiden pohjalta, unelmiesi ruokapöytä on vain yhden tilauksen takana.
Väriä voit tuunata väripigmenttiä sisältävällä vahalla jos haluat muuttaa sävyä. Jos et niin ennen käyttöä kannattaa pinta käsitellä värittömällä vahalla varovasti eli mitä vähemmän laitat vahaa pensseliin niin sitä vähemmän muuttuu tiikin väri. Ja pieni määrä riittää sulkemaan puun pinnan ja tämän jälkeen pöytä on superhelppo pitää puhtaana eikä käytönjälkiä tule juurikaan.

Tiikkilevyt sopivat myös julkisiin tiloihin esim ravintoloihin sekä myös ulkohuonekaluksi sekä vaikka kylpyhuoneen tasoksi.
Voimme toteuttaa huonekaluja myös omien piirustusten / mallien ja mittojen mukaan
. Varaa omasi info@sasusplayhouse.com

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman