Liike on nyt avoinna joka päivä.

Myymälä on auki
ma – pe:  10 – 18
la:  10 – 16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Fishbone Bar table 120x70

525,00 

Tästä loistava kierrätystiikkipöytä joka sopii melkein mihin tilaan tahansa. Pöydästä saa myös jalat irti, joten se on helppo kuljettaa.

Tilapäisesti loppu varastosta

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas varastossa?Tuotenumero: fishbonebar Tuoteryhmä: , , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: luonnonvärinen kierrätystiikki, sävyt vaihtelevat
Materiaali: kierrätystiikki
Koko: 120x70x105

Kaunispintainen kierrätystiikkipöytä, jonka sävyä voit halutessa tuunata väripigmenttiä sisältävällä vahalla. Tiikki kestää myös ulkona tai vaikka parvekkeella!
Jalat lähtevät irti joten pöytä on helppo kuljettaa.

Kierrätystiikki on erittäin kova puu ja myös öljyinen eli se jo itsessään ei ime helposti mitään mutta suosittelemme huom ruokapöytien käyttöönotossa vahaamista. Se tekee pintaa lisäsuojan ja sen jälkeen puu ei ime itseensä niitä tahroja mitä juuri ruokaillessa voi syntyä. Väritön vaha (esim osmocolor kirkas vaha) on hyvä suoja ja sitä ei tarvitse laittaa kuin aivan vähän eli esim hyvälaatuisella siveltimellä ja toisessa kädessä voi olla puuvillarätti millä vielä pyyhkäisee ylimääräiset vahat pois jos lipsahtaa. Tässä kannattaa pitää mielessä että mitä enemmän käytät vahaa sitä enemmän puun väri tummuun eli aivan pieni ohut kerros riittää jos et halua tummentaa väriä.
Jos sinulle ei ole tapana syödä sohvapöytän ääressä niin pöytää ei tarvitse vahata eikä käsitellä millään !

Kierrätystiikki on peräisin vanhoista taloista ja puu on valikoitunut rakennusmateriaaliksi sen kestävyyden ansiosta. Eli tiikki kestää vesisateet, erittäin korkean kosteuden ja myös tuholaiset. Kun elintaso Indonesiassa kasvaa niin tiikkitalot korvataan tiilitaloilla ja onneksi kallisarvoinen puumateriaali kerätään talteen. Se puhdistetaan ja myydään sitten huonekalujen valmistajille.

Indonesia on yksi maailman ensimmäisistä maista joka ratifioi kansainvälisen metsiensuojelusertifikaatti Flegtin. Eli puun viejä hakee jokaiselle kauppaerälle flegt luvan ennen kun se saa poistua maasta. Tämä on erittäin hieno asia ja takaa että puu on ekologista ja sitä mitä sanotaan.

Käymme myös itse paikan päällä vuosittain ja takaamme tällä laadun ja jatkuvan kehityksen. Olemme ylpeitä tiikkituotteistamme.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman