Tervetuloa tunnelmalliseen jouluputiikkiin, olemme avoinna joka päivä jouluun saakka!

Myymälä avoinna
ma – pe  10 – 18
la  10 – 17
su 11-16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Tiikkituoli Essy

196,00 

Kierrätystiikkinen ruokapöydän tuoli, joka soveltuu hyvin myös ulkoterassille

Varastossa

Tuotenumero: essy Tuoteryhmä: , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: luonnollinen vaaleahko puu
Materiaali: kierrätystiikki / käy myös ulkokäyttöön
Koko:40x50x104cm

Kierrätystiikinen tuoli, jossa korkea pinnaselkämys. Tuolia voi surutta käyttää myös parvekkeella, terassilla ja vaikka patiolla eli kestää kaikki kosteat tilat sekä myös ulkoilman.
Sävyä voi tuunata pigmenttiä sisältävällä vahalla tummemmaksi, harmaaksi yms

Kierrätystiikki on erittäin kova puu ja myös öljyinen eli se jo itsessään ei ime helposti mitään mutta suosittelemme esim ruokapöytien käyttöönotossa vahaamista. Se tekee pintaa lisäsuojan ja sen jälkeen puu ei ime itseensä niitä tahroja mitä juuri ruokaillessa voi syntyä. Väritön vaha (esim osmocolor kirkas vaha) on hyvä suoja ja sitä ei tarvitse laittaa kuin aivan vähän eli esim hyvälaatuisella siveltimellä ja toisessa kädessä voi olla puuvillarätti millä vielä pyyhkäisee ylimääräiset vahat pois jos lipsahtaa. Tässä kannattaa pitää mielessä että mitä enemmän käytät vahaa sitä enemmän puun väri tummuun eli aivan pieni ohut kerros riittää jos et halua tummentaa väriä.
Tuolia ei tarvitse käsitellä millään ellei halua muuttaa väriä.

Kierrätystiikki on peräisin vanhoista taloista ja puu on valikoitunut rakennusmateriaaliksi sen kestävyyden ansiosta. Eli tiikki kestää vesisateet, erittäin korkean kosteuden ja myös tuholaiset. Kun elintaso Indonesiassa kasvaa niin tiikkitalot korvataan tiilitaloilla ja onneksi kallisarvoinen puumateriaali kerätään talteen. Se puhdistetaan ja myydään sitten huonekalujen valmistajille.

Indonesia on yksi maailman ensimmäisistä maista joka ratifioi kansainvälisen metsiensuojelusertifikaatti Flegtin. Eli puun viejä hakee jokaiselle kauppaerälle flegt luvan ennen kun se saa poistua maasta. Tämä on erittäin hieno asia ja takaa että puu on ekologista ja sitä mitä sanotaan.

Käymme myös itse paikan päällä vuosittain ja takaamme tällä laadun ja jatkuvan kehityksen. Olemme ylpeitä tiikkituotteistamme.
.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman