Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Penkki tiikkiä 160cm

260,00  372,00 

Monikäyttöinen kierrätystiikkipenkki pöydän ääreen tai vaikka sängynpäätyyn. Penkki käy myös ulos.

Varastossa

Tuotenumero: bnc160 Tuoteryhmä: , , , Avainsanat: , , , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: Ruskea
Materiaali:tiikki = Kierrätystiikki
Koko: leveys 160x25x50

Kierrätystiikkinen penkki, joka soveltuu myös ulkokäyttöön. Mukava myös sängynpäätypenkkinä, eteisessä, parvekkeella tai vaikka mökkisaunassa.
Saatavilla olevat koot: 80, 100, 120, 140, 160 ja 180cm

Väriä voi sävyttää oman mieltymyksen mukaan.
Penkki kestää kosteita tiloja ja käyttöä myös ulkona. Tätä penkkiä menee meillä eteisiin, ruokapöydän päätyihin, kylpyhuoneisiin ja jopa mökkisaunoihin. Erityisesti 80 ja 100 senttisiä käytetään paljon ruokapöytien päissä ja silloin kuun niitä ei tarvita pöydän ääreen niin penkki palvelee eteisessä tai vaikka kylpyhuoneessa. Pidemmät penkit ovat oivia istuimia pitkälle sivua pöytään ja saat mahdutettua pöydän ääreen useamman ihmisen kun erillisillä tuoleilla istuen.

Upea ekologinen materiaali joka kestää ja kestää ja sopii moneen tilaan.
Meiltä kysytään usein että mistä kierrätetty tiikki on peräisin. Indonesian rakennuskannassa on paljon tiikistä tehtyjä taloja koska se kestää kosteuden, kuumuuden, auringon ja tupajumit. Kun taloja puretaan niin puumateriaali kerätään talteen, puhdistetaan, kuivataan (uunissa) ja sen jälkeen siitä tehdään mm meidän hienoja huonekaluja.
Olemme teettäneet omaan mallistoa samalla toimittajalla jo yli 20 vuotta tunnemme valmistajan erittäin hyvin. Tämä pitkä hyvä kokemustausta mahdollistaa myös erilaisten huonekalujen teettämisen mittatilauksena.
Lähetä oma piirustus tai kuva mittoineen niin ilmoitamme sinulle hinnan parin vuorokauden kuluessa. Info@sasusplayhouse.com

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

Herman