Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Penkki tiikkiä 120 cm

273,00 

Kierrätystiikkinen penkki eteiseen, ruokapöydän ääreen ja vaikka mökkisaunaan

Tilapäisesti loppu varastosta

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas varastossa?

Tuotenumero: bnc120 Tuoteryhmä: , ,

Tuotteen kuvaus

Väri: ruskea
Materiaali: Tiikki = Kierrätystiikki
Mitat: leveys 120x30x korkeus 45cm
Saatavana myös koot 80, 100, 140, 160 ja 180 cm

Penkki kestää kosteita tiloja ja käyttöä myös ulkona. Tätä penkkiä menee meillä eteisiin, ruokapöydän ääreen, kylpyhuoneisiin ja jopa mökkisaunoihin. Erityisesti 80 ja 100 senttisiä käytetään paljon ruokapöytien päissä ja silloin kuun niitä ei tarvita pöydän ääreen niin penkki palvelee eteisessä tai vaikka kylpyhuoneessa. Pidemmät penkit ovat oivia istuimia pitkälle sivua pöytään ja saat mahdutettua pöydän ääreen useamman ihmisen kun erillisillä tuoleilla istuen.

Upea ekologinen materiaali joka kestää ja kestää ja sopii moneen tilaan.
Meiltä kysytään usein että mistä kierrätetty tiikki on peräisin. Indonesian rakennuskannassa on paljon tiikistä tehtyjä taloja koska se kestää kosteuden, kuumuuden, auringon ja tupajumit. Kun taloja puretaan niin puumateriaali kerätään talteen, puhdistetaan, kuivataan (uunissa) ja sen jälkeen siitä tehdään mm meidän hienoja huonekaluja.
Olemme teettäneet omaan mallistoa samalla toimittajalla jo yli 15 vuotta tunnemme valmistajan erittäin hyvin. Tämä pitkä hyvä kokemustausta mahdollistaa myös erilaisten huonekalujen teettämisen mittatilauksena.
Lähetä oma piirustus tai kuva mittoineen niin ilmoitamme sinulle hinnan parin vuorokauden kuluessa. Info@sasusplayhouse.com

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja

herman