Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–17
su 11–16

Helsinki
ma 11–18, ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Inspistä Pariisin keväästä ja messuilta

Pariisin messut kuuluvat meidän vakiokäynteihin. Vaikka messut nyt olivat pienemmän kuin koskaan niin kyllä siellä sai taas kaikki aistit täyteen tälläkin kertaa. Olen usein sanonut että messuilla saa ”overdoze´n ” näköaistille kun osastot ovat toinen toistaan upeampina.

Nyt oli siinä mielessä mukavaa, että pienemmässä (joka ei kuitenkaa ole meidän messukeskuksen luokkaa vaan huomattavasti suurempi alue) mittakaavassa jaksaa fokusoida niihin osastoihin, jotka itseäni todella kiinnosti.
Messuilla jatkui maanläheisten värien ja materiaalien valta. Mukaan oli tosin tullut murrettuja kauniita värejä, kuten poltettua oranssia, metsänvihreitä sävyjä, hennon roosan vivahteita ja vedenvihreää. Ihania värejä jokaisen makuun. Valkoista Pariisin messuilla ei ole näkynyt moneen vuoteen, ei sitten ollenkaan. Paljon puuta, ekologisuutta korostaen. Bambua, juuttia ja pellavaa.

Minun haasteena oli löytää pariin projektiimme ulkotuoleja ja löytyihän niitä. Myös meille on tulossa uusi tiikkituoli naruistuimella ja selkänojalla. Bonuksena löysin myös kaksi uutta tiikkistä ruokapöytää täydentämään omaa mallistoamme. Nämä uutuudet ovat tulossa meillä kesäkuussa. Ihanaa!

Pakko myös hehkuttaa vaikka kesää tässä odotetaankin jo, uusia led-kynttilöitä joita on tulossa joka väriä ja mallia. Nyt on todellakin muutakin kuin valkoista peruskokoista ja mikä parasta näihin saa kaukosäätimen. Led-peruspöytäkynttilä palaa jokapäiväisellä käytöllä noin 8 kk. Ja näitä on myös ulkokäyttöön!!! Ihan huippua!
Keli oli tuossa ihanassa kaupungissa upean keväinen ja ihmisiä oli kadut ja terassit täynnä. Alkusyksystä taas uudestaan. Á bientôt