Helsingissä Shop-in-shop Sisustus Nallen tiloissa Yrjönkatu 32, tervetuloa!

Porvoo 
ma–pe 10–18
la 10–16

Helsinki
ma 11–18
ti-pe 9–17
la 11–15

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Habitare – yhteistyömahdollisuudet

Tämän vuoden Habitare -messujen osaston suunnittelu alkoi jo pari vuotta sitten kun Hyria ammattioppilaitos otti meihin yhteyttä. Heiltä valmistuu sisustusartesaaneja ja yhden oppilaan lopputyönä oli suunnitella messuosasto. Hyria kysyi meitä yhteistyökumppaniksi ja toki olimme heti innolla mukana.
Messuosaston toteutus hieman viipyi pandemian takia mutta tänä vuonna Habitare toteutui ja tuo vanha suunnitelma toteutettiin. Osaston pohja oli hyvin suunniteltu ja kesti myös aikaa. Muutamia huonekaluja muutettiin mutta perusrakenne pysyi samana.
Tämänlainen osaston suunnittelu ja rakentaminen on hieno mahdollisuus opiskelijoilla näyttää mihin he pystyvät. Samalle se tarjoaa myös mahdollisuuden hakea näyttöpaikkoja eri yrityksiin olemalla esillä messuilla. Meille se taas tuo lisänäkyvyyttä, mainosmahdollisuuksia ja toki myös verkostoitumista tulevien suunnittelijoiden kanssa!
Olemme erittäin avoinna aina kaikenlaiselle yhteistyölle, eikös se niin ole, että yhteistyössä on voimaa.
Tämäkin osasto oli todella kiva toteuttaa ja yhteistyö opiskelijoiden ja opettajien kanssa on sujunut saumattomasti.
Ota ihmeessä yhteyttä jos jonkinlainen yhteistyö kiinnostaa. Jos aikaa riittää niin voimme myös näihin projekteihin teettää ihan mittojen mukaan kalusteita ja etsiä sopivia tuotteita eurooppalaisilta toimittajiltamme.
t: Sasu