Myymälämme on avoinna kesällä joka päivä, tervetuloa idylliseen ja kauniiseen vanhaan Porvooseen.

Myymälä avoinna
ma – pe  10 – 18
la  10 – 16
su  12 – 16

Furniture & Lifestyle

Furniture & Lifestyle

Previous
Next

Sasu's Playhouse

Huonekalu- ja sisustusliike

Sasu´s Playhouse sai alkunsa ennen vuosisadan vaihdetta kun asuin perheeni kanssa Singaporessa. Siellä rakastuin puuhun materiaalina ja löysin myös ensimmäisen yhteistyökumppanin.

– Sasu

Tutustu myymälään virtuaalisesti

Tästä pääset tutustumaan meidän virtuaalikauppaamme. Valikoimamme myymälässä muuttuu ja vaihtuu jatkuvasti. Päivitämme virtuaalikauppaa noin 2 kuukauden välein.

Sasu's Playhouse

Oma mallisto

TUOMME MAAHAN omaa huonekalumallistoa joka on pääosin valmistettu kierrätystiikistä.

Kestävä, kaunis ja ekologinen kierrätystiikkikaluste sopii loistavasti kodin, toimiston, ravintolan, kahvilan ja muiden julkisten tilojen sisustukseen.

Oman malliston huonekaluissa näkyy puu ja käsityönjälki. Tuotteissa yhdistyy tyylikkyys ja harmonia.

Sasu's Playhouse

Uniikit tuotteet

Tarinat on kiehtovia ja jokaisella uniikilla esineellä on oma tarinansa. Indonesiassa asuvan Michaelin kanssa olemme ajelleet ympäri Solon ympäristöä Jaavan saarella.

Nämä uniikit tavarat ovat meidän löytöjä näiltä retkiltä. Jokaisessa kontissa joka tulee Suomeen, on aina osa näitä uniikkeja tuotteita.

Pienimmät niistä laitamme verkkokauppaan. Kooltaan suurimmat saattavat mennä jo ennen kun ne on laitettu edes myyntiin. Kannattaa käydä Porvoon myymälässä ja seurata meitä somessa.

Voit myös esittää toiveita, jos haluaisit jotain tiettyä tai tietyn kokoista uniikkia sisustuselementtiä kotiisi.

Persoonallisia tuotteita eri toimittajilta

Tuomme maahan paljon tuotteita euroopasta. Tavarantoimittajia on lähes 30 kpl, lähinnä Saksasta, Hollannista ja Ranskasta.

Yhden toimittajamme valikoima saattaa sisältää yli 10.000 tuotetta, joten valinnanvaraa riittää.

Kaikkia tuotteita ei voi laittaa verkkosivuillemme. Jos etsit jotain tiettyä, mitä et liikkeestämme löydä, niin voimme etsiä sinulle vastaavan tuotteen.

Sasun tarinat ja tipsit

Sasu Heikkilä

Kevään sisustusaamiainen putiikilla

Vietimme aivan ihanan aamun toukokuussa, kun kutsuimme meille kylään joukon sisustussuunnittelijoita ja -arkkitehtejä. Katoimme pöydän terveellisen koreaksi ja kaikki saivat aloittaa aamun rauhassa. Ohjelmassa oli

Lue lisää